Πληροφορίες & Όροι

τιμες

Οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδ αφορούν το κόστος μόνο κρουαζιέρας, είναι σε Ευρώ κατ’άτομο σε δίκλινη καμπίνα, και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καμπινών βάσει διαθεσιμότητας. Είναι οι χαμηλότερες τιμές που ισχύουν ανά κατηγορία και για συγκεκριμένες αναχωρήσεις ενώ μπορούν να διαφοροποιηθούν χωρίς προειδοποίηση από τις εταιρείες. Οι τιμές των εξωτερικών καμπίνων μπορεί να ισχύουν για καμπίνες με περιορισμένη θέα.

Περιλαμβανονται

Στις τιμές περιλαμβάνονται διαμονή σε καμπίνα της επιλογής στο κρουαζιερόπλοιο, πλήρης διατροφή (όλο το 24ωρο), πρόγραμμα διασκέδασης, Χρήση εγκαταστάσεων πλοίου (εκτός των εγκαταστάσεων του σπα).

δεν Περιλαμβανονται

Δεν περιλαμβάνονται φόροι & λιμενικά τέλη, αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορά από/προς αεροδρόμιο/κρουαζιερόπλοιο, προαιρετικές εκδρομές, η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, η χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

κρατησεις

Οι κρατήσεις υπόκεινται στους όρους χρήσης της εκάστοτε εταιρείας κρουαζιερών όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα τους.

ακυρωτικα

Οι κρατήσεις υπόκεινται σε ακυρωτικά ανάλογα με την ημερομηνία αναχώρησης, τον ναύλο, την τιμή και την ημέρα ακύρωσης.

προγραμματα κρουαζιερων

Σε κάποιες ημερομηνίες / κρουαζιέρες ενδέχεται να υπάρχει διαφοροποίηση στο πρόγραμμα ή στο κρουαζιερόπλοιο που θα πραγματοποιήσει την κρουαζιέρα.
Οι ώρες άφιξης και αναχώρησης στα λιμάνια επίσκεψης είναι ενδεικτικές σε κάποιες κρουαζιέρες.

οροι συμμετοχης

Η συμμετοχή σας σε κάποια κρουαζιέρα υπόκειται στους Γενικούς Όρους Συμμετοχής της εκάστοτε εταιρείας κρουαζιέρας, είτε έχουν αναγνωστεί είτε όχι, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της κάθε εταιρείας. Παράλληλα μπορείτε να τα δείτε κάνοντας click στους ακόλουθους συνδέσμους :
Carnival Cruises
Princess Cruises
Cunard Line
Celestyal Cruises