Παρουσιάζουμε το νέο Carnival Sunrise

Το Carnival Triumph πηγαίνει για ολοσχερή ανακαίνηση την άνοιξη του 2019 – μια τόσο μεγάλη αλλαγή απαιτεί και αλλαγή ονόματος! Το πλοίο θα ενταχθεί στην κλάση Sunshine της Carnival και θα αποκαλείται Carnival Sunrise μετά από μια ανακαίνιση που θα διαρκέσει δύο μήνες στο Κάντιθ της Ισπανίας, από την 1η Μαρτίου.

 

Ακολουθούν μερικές από τις αναβαθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νέο Carnival Sunrise:

  • Φαγητό! Λίγα από τα αγαπημένα εστιατόρια της Carnival έρχονται … Cucina del Capitano, JavaBlue Café, Fahrenheit 555 Steakhouse, Bonsai Express, Chef’s Table, Cherry on Top, Big & Anchor Guy’s Bar-B-Que Smokehouse και ένα νέο Lido Marketplace θα είναι νέες επιλογές για φαγητό στο πλοίο.
  • Ανεβάζοντας τον πήχη! Από το RedFrog Pub και το Piano Bar 88 σε ένα νέο Limelight και το Liquid Lounge – η διασκέδαση δεν θα σταματήσει.
  • Εξωτερική διασκέδαση και χαλάρωση: Ένα νέο SportsSquare, Waterworks και Serenity Adult Only Retreat είναι επίσης μεταξύ των νέων αναβαθμίσεων του πλοίου.
  • Cloud 9 Spa και περισσότερα: Τέλος, ένα Cloud 9 Spa έρχεται συν μεγαλύτερα καταστήματα και σύγχρονες, ευρύχωρες εγκαταστάσεις για παιδιά και εφήβους!

 

Μετά από μια τελετή μετονομασίας, το Carnival Sunrise θα επανέλθει σε υπηρεσία με ταξίδια 5 έως 7 ημερών από το Norfolk της Βιρτζίνια και ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα από 4ήμερες έως 14ήμερες κρουαζιέρες με αναχώρηση από τη Νέα Υόρκη πριν μεταφερθεί στο Fort Lauderdale τον Οκτώβριο του 2019.

Leave a Reply